08.06.2008

Bussiness Class

Dintr-un motiv oarecare, pe care nu-l stiu, se pare ca voi calatori de la Timisoara la Bucuresti la Bussiness Class. Interesanta chestie asta cu bussiness class. La check-in domnisoara mi-a zis foarte zimbitoare ca dupa controlul de securitate pot merge la Bussiness Lounge, care eu nici nu stiam ca exista, dar uite ca am aflat. Cum ar veni, asta e sala de asteptare pentru meseriasi. Pentru oamenii de rind sala de asteptare e una normala, cu scaune si cam atat, iar daca sunt mai multe avioane care pleaca la ore apropiate se aglomereaza si nu mai prinzi loc pe scaun, asa ca stai ca fraieru in picioare o perioada destul de lunga. Pentru ceilalti, care sunt mai egali decat restul, exista un salon fain, cu fotolii comode, la etaj, cu vedere spre pista si mai ales cu diverse chestii de mincat si de baut moca, adica incluse in bilet. Momentan am ras o bere si niste alune si cred ca ma duc sa mai iau una, ca doar n-o sa stau pe sec, cu berea rece si gratis linga mine :)

Wireless in aeroporturi

Aeroportul Traian Vuia din Timisoara are o retea wireless pentru internet, de la UPC, care merge chiar foarte bine. In schimb, Otopeniul, cea mai importanta poarta de intrare in tara, sau cum i-o fi zicand, nu are. Mie nici prin cap nu mi-a trecut ca e asa si vineri am plecat mai repede de la servici cu gindul ca la aeroport o sa ma pot conecta la net sa mai vad una alta, inclusiv sa-mi pot confirma rezervarile pentru saptamana asta, dar am luat teapa si am stat ca prostu citeva ore in aeroport. Asta e, o sa stiu pe viitor, dar parca nu e cam de rahat ca capitala noastra draga sa nu aiba asa ceva.

07.06.2008

Curcubeu


Am prins ieri un curcubeu superb in Timisoara.

05.06.2008

Start

După cum mulţi ştiţi deja, din luna iunie am inceput o aventura, adica m-am mutat cu serviciul in Bucuresti. Deocamdata, ca sa nu fie trecerea foarte brusca, incep din Otopeni pentru ca aici va fi locul de munca pentru citeva luni pana cind firma va gasi un alt sediu in Bucuresti.
Suntem 6 persoane deocamdata, si pana la urma vom fi 9 (si cu sergentul 10 cum zice poetul) si noi astia formam o echipa cu un nume lung si care nu spune nimic, evident in engleza.
In primele luni, adica pana prin octombrie-noiembrie o sa facem si citeva cursuri care se anunta interesante. Primul va incepe chiar luni si dureaza toata saptamana viitoare.
In primele luni o sa fac naveta saptamanal Deva-Bucuresti, cu trenul sau cu avionul, ceea ce nu e tocmai placut, dar asta e.
In prima saptamana am stat la un hotel in Otopeni, unde partea cea mai faina a fost ca am avut acces nelimitat la piscina, sauna, jacuzzi, fitness, etc.
In viitor o sa stau si la alte hoteluri, in functie de locul in care va trebui sa fiu, pana cind o sa imi gasesc o locuinta stabila si atunci se va inceia si cu naveta saptamanala.
Cam atat deocamdata, pentru primul post e destul, sper sa am timp sa mai scriu ce si cum.