08.09.2008

Back to work

S-a terminat concediul. Nasol.
Ieri a trebuit sa ma intorc la Bucuresti (Otopeni de fapt) pentru ca reincepem munca. Am venit cu masina ca sa-mi pot aduce o gramada de chestii de care am nevoie in noua casa. Mi-a fost groaza de trafic, dar spre surprinderea mea a fost foarte lejer. Am plecat din Deva duminica dimineata la 8:15 si am ajuns in fata blocului din Otopeni la 14:15, adica dupa exact 6 ore, din care aproximativ 30 de minute au fost pauze pe drum.
Am venit pe Valea Oltului unde nu tin minte sa fi vazut vreun TIR (!!!), ceea ce pot spune ca m-a socat, dupa ce facusem drumul invers cu vreo 4 zile in urma intr-o aglomeratie infernala. Nici pe Centura Bucurestiului nu am avut nici o problema cu traficul. Nu stiu care a fost motivul pentru traficul asta lejer, poate pentru ca era duminica dimineata, sau altceva, habar n-am.

03.09.2008

In Sicilia fui ...

... non vedo, non sento, non parlo (Am fost in Sicilia, n-am vazut, n-am auzit, nu vorbesc). Asa zice o vorba pe acolo, inscriptionata si pe tricouri-suvenir.
A fost frumos, dar au fost si destule lucruri care nu mi-au placut. Per total a fost bine, dar nici macar nu s-a apropiat de vacanta de anul trecut din Portugalia, cu care tot timpul am facut comparatii.
Pe scurt, mi-au placut peisajele, cladirile vechi din orasele istorice, restaurantele si mai ales mancarurile si cateva plaje (putine), nu mi-au placut mizeria, strazile inguste si inghesuiala, galagia din orase si pozitionarea vilei in care am stat, departe de orice.
Cam asta ar fi deocamdata, cind o sa mai am timp si chef o sa mai scriu si alte detalii.
Poza de mai jos e un apus de soare, cum n-am mai vazut pana acuma, linga San Vito Lo Capo.